#lovemylife

#lovemylife, azaz szeretem az életemet. Olvashatjuk a közösségi oldalakon egy-egy jól elkapott pillanat fotója alatt. Mert hát ugye feltétel nélkül tudom szeretni magam, és elnézem a hibáimat. Megbocsájtok magamnak, türelmes vagyok, odafigyelek a szükségeimre. Nem pletykálok és sohasem terjesztek rossz hírt magamról. Nincsenek előítéleteim magammal szemben és alkalomadtán sem hozom fel a régi, elrontott dolgaimat. Hiszek és naponta 100x is képes vagyok új esélyt adni magamnak. Sosem irigykedek és nem viselkedek bántóan magammal.

..és akkor jön a találkozás Szeretettel. 

 Ő kihoz engem saját magamból, hogy ne csak magammal legyek képes harmóniában élni, hanem, a Vele való kapcsolatom gyümölcseként másokkal is. Hogy ne érzésként nézzek a szeretetre hanem felismerjem hogy Ő egy személy. Vele egybeforrva lehet a szeretetem valódi, nem emberi léptékű, nem hangulat és körülményfüggő., ami azt mondja, ha jó vagy hozzám szeretlek, ha rossz vagy, utállak.

Ezzel a Szeretettel (Vele) már feltétel nélkül tudlak szeretni és elnézem a hibáidat. Megbocsájtok Neked, türelmes vagyok hozzád, odafigyelek a szükségeidre. Nem pletykálok és sohasem terjesztek rossz hírt Rólad. Nincsenek előítéleteim Veled szemben és alkalomadtán sem hozom fel a régi, elrontott dolgaidat. Hiszek Benned és naponta 100x is képes vagyok új esélyt adni Neked. Sohasem irígykedek Rád és nem viselkedek bántóan Veled szemben.  

Azt hiszem erről van szó. Ez a lényeg. Minden más csak ezután...

"... Mert aki nem szereti testvérét, akit lát, nem szeretheti az Istent sem, akit nem lát." János első levele 4. fejezet 20. vers    

És akkor mehet is a képzeletbeli képek alá: #iloveyourlife  :)