TITKOS HELY

A hely, ami szemekkel nem látható. A világom, amiben otthon vagyok. Ahol lát a szív, és a hangsúly áttevődik a láthatóról a láthatatlanra. Ami tér és idő fogságából nézve elvont és megfoghatatlan az itt normális és magától értetődő. Itt vagyok önmagam. A Biblia által oly sokszor emlegetett „Belső Ember” … - na, ez vagyok én valójában. Itt ismerek magamra, megfeleléstől és színészkedéstől mentesen. A titkos hely nem valamiféle privilégium. Mindenkinek van ilyenje. Csak van aki tud róla és van aki nem. Van aki „eljár oda” és van, aki még sosem járt ott. Képes vagyok a legkülönbözőbb helyzetekben is szárnyra kelni és ott teremni. Egy szempillantás alatt kikerülök a taposómalomból, és persze fizikailag az adott szituációban maradok, de a szellemem fölé kerekedik a körülményeknek. Menedékem, Bástyám ez a hely. A kíváncsi és folyton véleményező szemek (és szájak) elől jól el vagyok itt rejtve. Itt rendezem a soraimat, itt döntöm el, hogy vállalom a lehetetlent, hogy megbocsátok, hogy nem adom fel. Itt nem vagyok egyedül, illetve nem egyedül vagyok itt. Van itt Valaki. Valakim. Gyakran szavak nélkül beszélgetünk. Legtöbbször sírok. Nem a szomorúságtól, csak egyszerűen nem tudom mivel kifejezni mindazt, ami végbe megy bennem. Nincsenek megfelelő szavaim, vagy eszközeim arra, hogy elmondjam, leírjam, elmagyarázzam mit művel velem ez a hely. Illetve Az, Akivel itt találkozom.
Nem rég született bennem egy dal erről a helyről. Szeretnék most megosztani belőle néhány sort, aztán pár napon belül bemutatásra kerül a dal is, a hozzá tartozó klippel együtt.
„...Tudom, hogy ott vársz rám, annál a Forrásnál Amiről nem tud más, nem járt ott más, csak mi ketten. Ez az a titkos hely, ami lelkemnek most is kell. Ide ha eljövök, itt legördül a terhem. Szerelmed minden másnál többet ad
Én nem hittem hogy ilyen létezik. A szívem mélyén ott van az a dal
Amihez hasonló nincs e Földön itt. Hozzád hasonló nincs e Földön itt...."

Pintér Béla

2Hozzászólás

 1. avatar

  Végre valaki, aki leírta a leírhatatlant és elmondta az elmondhatatlant!!! Véletlenül, de nagy örömmel találtam Rád, pontosabban a zenédre és a mondanivalóidra. Teljes mértékben megértem és átérzem az "üzeneteidet" és szinte meglepődve olvasom a szabakba foglalt saját érzéseimet, gondolataimat és a titkos hely"em" feltárását. Pontosan, ahogy mondtad, az a hely ahol rendezem soraimat, ahol sírva, szavak nélkül beszélgetünk "nem a szomorúságtól, csak egyszerűen nem tudom mivel kifejezni mindazt, ami végbe megy bennem. Nincsenek megfelelő szavaim, vagy eszközeim arra, hogy elmondjam, leírjam, elmagyarázzam mit művel velem ez a hely. Illetve Az, Akivel itt találkozom." Annak ellenére, hogy "nincsenek megfelelő szavaid" mind ennek a kifejezésére, kristálytisztán érti és tuda mindaz, aki valaha már járt ott.
  Köszönettel,
  Rita

 2. avatar

  A balesetem után amikor már tudtam figyelni és a lelkemet kellett gyógyitani. Az interneten megtaláltam , és hallgattam a dalait melyek a szívemig hatoltak. Azóta mindig hallgatom dallait és segitettek a felépülésemben a lelkem gyógyitásában. Figyeltem, olvastam, hallgattam a kegyelemről szóló igék hirdetéseit, az istentiszteleteket a tetteit, azt hogy jutott idáig, hatalmas erőt adott nekem. Kivánok további Áldásokat az életére és családjára Jézus szeretete járja át mindennnapjait.
  Isten kegyelméből sok szeretettel Ágnes

Leave a Response

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.